Direct handelen? Dit zijn onze top broker keuzes
Onze score
Verplichtmelding
Onze score
Verplichtmelding
Onze score
Verplichtmelding

Welke Online broker moet ik kiezen?

Er zijn verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een online broker. Hou rekening met de volgende aspecten:

  • Welke tarieven biedt welke broker aan? Welke zijn het voordeligste voor mij om te beleggen?
  • Kies een online broker die een groot genoeg aanbod voor u heeft. Kijk of de effecten waar u in wilt handelen te vinden zijn bij deze broker.
  • Hoe gebruiksvriendelijk is de online broker? U wilt tenslotte een online broker die handig te gebruiken is op zowel een desktop als op uw telefoon. Deze moet op elk moment goed werken, omdat het om geld gaat.
  • Is er een klantenservice aanwezig bij eventuele vragen? Dit is wel handig als u voor problemen komt te staan. Een online broker met een goede klantservice is altijd een pluspunt. Dan staat u er niet alleen voor als u een probleem ervaart.

Een goede tip is om gratis accounts aan te maken en met oefengeld te beleggen. Zo komt u erachter of de online broker de aspecten heeft wat u verwacht. Mocht dit zo zijn kunt u nog altijd een normaal account aanmaken en met echt geld beleggen.

Op internet zijn veel websites te vinden die uitgebreid online brokers uitgebreid beoordelen. Ze lichten hier zowel de pluspunten als de minpunten uit. Zo komt u erachter welke broker het voordeligst is en ook welke broker het gebruiksvriendelijkst is voor verschillende apparaten. Kijk dus altijd op deze websites, zo krijgt u aan de hand van gebruikers van deze brokers een beter beeld bij welke online broker u wilt gaan beleggen.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Een groot aanbod aan verschillende brokers De beste broker vinden die bij uw wensen past Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.