Direct handelen? Dit zijn onze top broker keuzes

Het beste rendement

Het is niet eenvoudig om rendement te realiseren wanneer u ervoor kiest om tegen een laag rendement te gaan beleggen. De economische periode van de afgelopen jaren, die iedereen wel ergens geraakt heeft, heeft hier indirect mee te maken. Toch zijn er nog verschillende manieren om rendement te genereren met uw vermogen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het beleggen in obligaties of aandelen en andere beleggingsproducten, dit kan namelijk nog steeds resulteren in het behalen van een hoog rendement. Maar beleggen is geen beleggen meer zonder de dat het enkele risico’s met zich meeneemt. Ongeacht welke vorm van beleggen u kiest, u dient zich van te voren bewust te worden van de bijkomende risico’s. Kunt u de vraag niet beantwoorden over een vorm van beleggen waar uw interesse in ligt, dan adviseren wij u om dit eerst te onderzoeken voordat u daadwerkelijk begint. Heeft u het product gekozen, dan dient u ook met de strategie die u wenst rekening te houden. Beleggen brengt nu eenmaal onzekerheid met zich mee, hierdoor kiezen veel beleggers voor een voorzichtige strategie van beleggen.

Vergelijk de basics

Bent u een nieuwe speler in de brede wereld van beleggen? Dan is het vergaren van basiskennis van ongekende waarde. Bestebrokers.be begrijpt dit en wilt ervoor zorgen dat u met alle benodigde basiskennis van start kunt gaan. Door de basiskennis kunt u bepaalde kansen of gevaar signalen oppikken en daar op inspelen. Neem dan ook altijd de vuistregel; ‘Hoe hoger het mogelijke rendement, hoe hoger het risico’, mee in gedachten. U vindt over onderstaande beleggingsproducten de basiskennis:

Ondanks dat deze vormen van beleggingen anders zijn en de ene vorm beter aansluit bij een persoon dan bij een ander, is er toch een populariteit. Wij willen u adviseren dat iedereen zelf moet onderzoeken welke vorm het beste bij u past en dat u niet op de populariteit af moet gaan. 

Risico’s verminderen

Er wordt nog vaak door de minder ervaren beleggers de fout gemaakt om niet gespreid te beleggen. Dit betekent dat ze het hele vermogen, wat ze ter beschikking hebben gesteld om te beleggen, in één aandeel hebben gestopt. Dit betekent dat wanneer de aandeel daalt of stijgt in de waarde, dan doet uw vermogen dit ook. Helaas bestaat er geen zekerheid rondom beleggen en loopt u hierdoor dus het risico dat uw hele vermogen in een klap daalt in waarde. Dit is te voorkomen! Wanneer u ervoor kiest om in verschillende vormen te beleggen en uw vermogen daar dus over verspreid dan kan het de pijn, wanneer een aandeel zakt in waarde, verzachten.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Een groot aanbod aan verschillende brokers De beste broker vinden die bij uw wensen past Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.