Direct handelen? Dit zijn onze top broker keuzes

Verschillende alternatieve beleggingen

Bitcoin & andere cryptovaluta - Sinds 2009 kunt u ook beleggen in een aantal virtuele munten. Iedereen kent tegenwoordig wel de Bitcoin. Deze komt vaker in het nieuws voor. De een zegt dat deze munt de wereld gaat overnemen, terwijl een ander zegt dat dit niet zo is. Een ding is wel zeker en dat is dat de populariteit van beleggen in virtuele munten (ook wel cryptocurrency of cryptovaluta genoemd) steeds populairder wordt. Dit komt doordat u in een korte tijd hoog rendement kunt halen. Hier gaan we in een ander artikel dieper op in.

Daarnaast zijn er nog talloze andere alternatieve beleggingen. Naast cryptocurrency heeft u bijvoorbeeld nog keuze uit Peer-To-Peer lending, crowdfunding, vastgoed en nog een aantal andere. Op onze website focussen we op de hierboven genoemde beleggingsvormen. Van elk afzonderlijke beleggingsvorm wordt brede informatie gegeven, zodat u hier ook meer over te weten komt en kunt gaan beleggen.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Een groot aanbod aan verschillende brokers De beste broker vinden die bij uw wensen past Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.