Inhoud van een beleggingscursus

Wanneer u wilt beginnen met beleggen is een beleggingscursus een goed startpunt. Met beleggen kunt u niet zomaar even beginnen en een succesverhaal komt meestal ook niet vanzelf. Het is daarom verstandig u te verdiepen in de mogelijkheden voordat u begint met beleggen. Succesvol geld verdienen is niet eenvoudig. Beleggingscursussen zijn er in verschillende vormen en maten. Zo zijn er verschillende organisaties die niet alleen offline maar ook online cursussen beleggen. In deze cursussen zult u voornamelijk leren om op een verantwoorde manier te beleggen. Verder komen ook de verschillende beleggingsvormen zoals aandelen, obligaties en fondsen aan bod. Ook zult u leren over het tot stand komen van prijzen en het verschil tussen zelf beleggen en het handelen via een broker

Online of thuis

Er is veel informatie te vinden online. U zult ergens moeten beginnen wanneer u wilt beleggen en een online of thuis cursus is daarom een prima startpunt. Omdat ook het aanbod in beleggingscursussen erg ruim is heeft Beste Brokers de beste cursussen in beleggen voor u op een rijtje gezet. Onderstaand kunt u zien welke cursussen wij hebben geselecteerd en wat de belangrijkste aspecten zijn die aan bod komen. Welke cursus het beste bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, uw wensen en doelen. De basiskennis onder de knie krijgen kan veel tijd in beslag nemen. Houd daarbij ook in gedachten dat succesvol beleggen niet is gegarandeerd wanneer u een cursus heeft gevolgd. 

Laudius.be Beleggen voor beginners

  • beleggen
  • beleggingscategorieen
  • economische theorie
  • technisch advies
  • fundamentele analyse
  • bewegingen in de economie

NHA beleggen voor beginners

  • ontwikkelingen in de economie
  • analyseren
  • begrippen en beleggingsproducten

Beleggingsadvies

Heeft u geen tijd voor een uitgebreide cursus? Of wilt u simpelweg direct en vertrouwd beleggingsadvies? Ook dit is een mogelijkheid. U kunt namelijk beursanalisten volgen die u voorzien van koopadvies. Deze analisten kunnen voor u de beste aandelen met een goed rendement en een acceptabel risico selecteren. De aandelen worden geselecteerd wanneer ze goedkoop zijn zodat deze vervolgens met een flinke koerswinst weer verkocht kunnen worden. Wanneer u zich abonneert ontvangt u het beste koopadvies. Zo wordt u verzien van gratis rapporten betreffende beleggingsstrategieën, tips over potentieel stijgende aandelen en verkoopsignalen zodat u op de hoogte bent van de verkoop van verschillende aandelen.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Een groot aanbod aan verschillende brokers De beste broker vinden die bij uw wensen past Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.