Lynx review

Onze beoordeling over Lynx: 7.50 10

Lynx is in 2007 van start gegaan op de Nederlandse markt en heeft een enorme groei ervaren in de eerste jaren van het bestaan. Hierdoor heeft Lynx kantoren geopend in verschillende landen en België is er daar één van. Momenteel biedt de broker toegang tot meer dan 100 beurzen die zich verspreiden over 30 landen. Door een account aan te maken bij Lynx krijgt u toegang om al deze beurzen in te zien via een overzichtelijke applicatie. De applicatie is verder ontworpen met een focus op voornamelijk de actieve beleggers. Bent u benieuwd wat Lynx voor u kan betekenen? Lees dan onze review!

Bekijk deze broker
Onze beoordeling over Lynx Eindoordeel: 7.50
Platform & Tools 8
Commissies en kosten 7
Beleggingsmogelijkheden 8
Klantenservice 7
Gebruiksgemak 7
Storten & uitbetaling 7
Educatie 8
Mobiel beleggen 8

Het handelsplatform van LYNX

LYNX heeft een platform ontworpen dat voornamelijk gericht is op de actieve brokers. Bij LYNX zijn ze ervan op de hoogte dat iedereen net wat anders te werk gaat. Hierdoor hebben zij u de mogelijkheid gegeven om zelfs het platform (gedeeltelijk) aan te passen naar eigen smaak. Hierdoor is LYNS een favoriet programma voor vele ervaren daytraders en beleggers. 

Wilt u beginnen met het beleggen via LYNX, dan bieden zij u de mogelijkheid om als starter te profiteren van een persoonlijke accountmanager. Voor de eerste drie maanden gaat de accountmanager u helpen met uw start in de beleggingswereld. Hiernaast helpt die u ook natuurlijk met het werken/navigeren op het platform en legt die alle verschillende mogelijkheden uit. Niet alleen bied LYNX u een gratis accountmanager aan voor de eerste drie maanden, maar ook een startersaccount. 

De analyse tools

LYNX heeft een dashboard ontworpen waarin u alle benodigde informatie kunt inzien om een doordachte keuze te maken. Zo kunt u in het dashboard bijvoorbeeld inzicht krijgen in bedrijfsresultaten van de betreffende organisatie. U heeft in het dashboard dan ook de mogelijkheid om aan te geven welke informatie u wenst te winnen. Zo kunt u zelfs informatie van de voorgaande jaren opvragen. Zo biedt LYNX u een platform waar u verschillende analyses kunt opstellen. 

Naast de reguliere analyses heeft u ook toegang tot de meer technische analyses, en bij LYNX zijn de mogelijkheden groot. Zo kunt u bijvoorbeeld grafieken creëren die geheel naar eigen wens zijn getekend. Zo heeft LYNX nog meer dan 100 andere indicatoren die u het maken van een keuze wat makkelijker maken. Ze geven u namelijk alle benodigde informatie en toegang tot relevante rapportages, waardoor u een doordachte keuze kunt maken.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Herengracht 527, 1017 BV Amsterdam
Telefoon: 0800 2030
Bestaat sinds: 2006
Licentie: AFM
Gratis demo: -
Min. Accountgrootte: -
Min. Lotgrootte: -
Hefboom / Leverage: -
Commissies: -
Pip spreiding: -

De handelsmogelijkheden

Bij LYNX zijn de handelsmogelijkheden enorm! De broker is namelijk op meer dan 100 beurzen actief die verspreid zitten over 30 landen. De beurzen waarin gehandeld kan worden zijn de bekende beleggingsproducten; opties, futures, ETF’s, valuta’s en grondstoffen en aandelen. Wenst u een order te plaatsen in één van de beleggingsproducten? Dan gaat dit eenvoudig door middel van het ‘OrderTicket’ systeem van LYNX. Bij het OrderTicket systeem heeft u de mogelijkheid om aan te geven welke variant u wilt. 

De kosten van LYNX

Wilt u starten bij LYNX? Dan wordt een minimaal bedrag van €3000,- vereist om in te leggen. Bent u eenmaal begonnen? Dan zijn de kosten die u maakt bij LYNX gevoelig voor uw handelsgedrag. Zo kunt u namelijk kiezen voor verschillende producten waar de kosten uiteen lopen van het ander. Daarnaast

Conclusie

LYNX is een sterke speler dat al jaren actief is in de branche en een applicatie heeft ontwikkeld dat veel actieve beleggers gebruiken. LYNX biedt u enorm veel mogelijkheden om te beleggen in verschillende beleggingsproducten. Daarnaast is het een betrouwbare speler en heeft u ook toegang tot persoonlijke hulp. Hulp wordt u aangeboden omdat LYNX ervan op de hoogte is dat zij niet geoptimaliseerd zijn voor de net startende belegger. Ze hebben zich namelijk gefocust op de actieve beleggers met ervaring. Wilt u toch als starter starten? Dan geeft de broker u toegang tot gratis educatie! 

Is Lynx iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van Lynx
Specificaties
BelegTurbo'sSprintersOptiesCFD'sDerivatenSpeedersAandelenBeleggingsfondsenETF'sObligaties
Cost categoryAbonnementInactivy Fee
HandelScalpingHedgingGratis Demo AccountStop lossesLimit ordersOne-click tradingTrailing stopsSTP brokerStop OrderTrailing Stop OrderOrderlimiet
LanguageNederlandsEngels
Other optionsUitlenen effectAangesloten bij KIFID
RegulationAFM (Nederland)
Security2-staps verificatie
StortingiDEALBankoverschrijving
SupportTelefoonEmailLive chatSocial Media
ToolsOnline opleidingenAnalistenrapportenTechnische analyseFondsen keuzetool
TypeFonds beleggenZelf beleggen
UitbetalingBankoverschrijving
VerificationRijbewijsIdentificatiebewijsPaspoort

Gebruikers over Lynx

Lynx wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind jij van Lynx?

Welke beoordeling zou jij Lynx geven?

Veel gestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het handelsplatform van LYNX?

LYNX heeft een geavanceerd platform dat zeer geschikt is voor de actieve beleggers. Gebruikers kunnen het gedeeltelijk naar eigen voorkeur aanpassen en profiteren van uitgebreide analyse tools voor technische en fundamentele analyses.

Hoe kan LYNX helpen bij het starten als nieuwe belegger?

Nieuwe beleggers krijgen de eerste drie maanden de hulp van een persoonlijke accountmanager. Deze helpt hen te navigeren op het platform en de vele beleggingsopties te begrijpen. Daarnaast biedt LYNX toegang tot gratis educatieve bronnen om het leren beleggen te ondersteunen.

Welk startkapitaal is vereist om te beleggen met LYNX?

Om te starten bij LYNX is een initiële inleg van minimaal €3.000,- noodzakelijk.

Op hoeveel beurzen en in welke landen kan ik via LYNX handelen?

Met LYNX heeft u toegang tot meer dan 100 beurzen verspreid over 30 verschillende landen.

Welke soorten beleggingsproducten zijn beschikbaar bij LYNX?

Bij LYNX kunt u beleggen in diverse producten zoals opties, futures, ETF's, valuta's, grondstoffen en aandelen.

Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.