MeXeM review

Onze beoordeling over MeXeM: 7.88 10

MEXEM is een broker die particuliere beleggers en professionals de mogelijkheid biedt om te beleggen via een groot aantal wereldwijde financiële markten. Het bedrijf staat bekend om het gebruiksvriendelijke platform en uitgebreide aanbod van beleggingsproducten, van aandelen tot opties en futures. De focus ligt sterk op technologie en klantenservice, wat moet zorgen voor een gestroomlijnde beleggingservaring. De concurrerende tarieven en toegang tot meer dan 100 internationale markten zorgen ervoor dat dit platform interessant kan zijn voor iedereen die een divers portfolio wil opbouwen. Beste Brokers heeft onderzocht of dit in de praktijk ook zo uitpakt. Lees onze review met bevindingen hieronder.

Bekijk deze broker
Onze beoordeling over MeXeM Eindoordeel: 7.88
Platform & Tools 9
Commissies en kosten 9
Beleggingsmogelijkheden 9
Klantenservice 8
Gebruiksgemak 7
Storten & uitbetaling 7
Educatie 5
Mobiel beleggen 9

Handelsplatform

MEXEM biedt een handelsplatform dat zowel krachtig als veelzijdig is, ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van ervaren traders, terwijl het ook toegankelijk moet blijven voor beginners. Het platform is beschikbaar via een webapplicatie en een mobiele app.

Het webplatform heeft een uitgebreid aanbod aan analyse tools die belangrijk zijn voor het kunnen maken van gedegen marktanalyses. U kunt verschillende soorten grafieken, technische indicatoren en economische kalenders gebruiken om uw trade beslissingen te ondersteunen. Het dashboard is aanpasbaar, zodat u informatie kunt laten tonen die u het meest relevant vindt.

De mobiele app van MEXEM, daarentegen, biedt een meer vastomlijnde ervaring, ideaal voor traders die graag onderweg handelen. Ondanks de eenvoud, biedt de app toch voldoende functies om actief en effectief te kunnen handelen. Functies zoals marktalerts en real-time updates zorgen ervoor dat u nooit een belangrijke marktbeweging mist, waar u ook bent.

Diensten

MEXEM levert diensten die interessant kunnen zijn voor diverse soorten beleggers, van beginners tot de meest ervaren traders. Het is mogelijk om te handelen in vele beleggingsproducten, waaronder aandelen, obligaties, ETF’s en meer. Daarmee is MEXEM een uitstekende all-round broker.

Voor beleggers die op een geautomatiseerde manier willen beleggen, biedt MEXEM ondersteuning voor automatisering door middel van terugkerende investeringsplannen. Deze kunnen door de gebruiker zelf worden ingesteld, wat betekent dat u automatisch kunt investeren op een tijdlijn die past bij uw financiële planning.

Een erg belangrijke dienst is natuurlijk de klantenservice. De broker heeft lokale kantoren in veel van de landen waar ze actief zijn, waardoor ze goed in staat zijn om persoonlijk ondersteuning te bieden. De communicatieopties zijn uitgebreid — klanten kunnen vragen stellen via telefoon, e-mail en zelfs WhatsApp.

Vestigingsland: Cyprus
Adres: Professor J.H. Bavincklaan 7, 1183 AT Amstelveen
Telefoon: 020 262 2685
Bestaat sinds: 1986
Licentie: CySEC
Gratis demo: -
Min. Accountgrootte: -
Min. Lotgrootte: -
Hefboom / Leverage: -
Commissies: -
Pip spreiding: -

Accounts

MEXEM biedt diverse accounttypen aan. Klanten kunnen kiezen voor individuele accounts, gezamenlijke accounts of zakelijke accounts. Er is geen specifieke optie voor kinderrekeningen; alle beleggingen moeten op naam van een volwassene staan.

Registratieproces:

Het openen van een account bij MEXEM is relatief eenvoudig en snel. Potentiële klanten dienen over een geldig identiteitsbewijs of paspoort en een adresbewijs te beschikken om aan te tonen dat ze fiscaal inwoner zijn op de locatie waar de rekening wordt geopend. De goedkeuring van uw account kan binnen één dag voltooid zijn, waarna u direct kunt beginnen met beleggen. Zowel het webplatform als de mobiele app zijn te gebruiken voor het aanmaken van een nieuw account.

Kosten & belastingen

MEXEM hanteert een transparante en concurrerende kostenstructuur, met lage commissies voor aandelen, ETF's en obligaties. Accounts zijn gratis aan te maken en er zijn geen lidmaatschapskosten. Belangrijk is ook dat externe transferkosten (voor het overboeken van geld) volledig gratis zijn. Let op, het opnemen van geld kan kosten met zich meebrengen als dit vaker dan één keer per 30 dagen gebeurt.

Belastinginformatie:

Als belegger dien je rekening te houden met verschillende belastingen zoals dividendbelasting en TOB (beurstaks). MEXEM regelt sommige belastingverplichtingen automatisch, zoals de TOB. Echter, voor de dividendbelasting en Reynders-taks, moet u zelf de aangifte regelen. Het is ook belangrijk om te weten dat u als belegger uw rekening moet aangeven bij de Nationale Bank van België en op uw belastingaangifte.

Betrouwbaarheid

MEXEM is gevestigd in Cyprus en staat onder toezicht van de Cypriotische toezichthouder CySEC. Dit toezicht zorgt ervoor dat MEXEM voldoet aan Europese regelgevingen die de veiligheid en betrouwbaarheid van het platform garanderen.

Beveiliging

MEXEM neemt de veiligheid van klantgegevens en -fondsen zeer serieus. Er zijn diverse veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd, waaronder geavanceerde encryptietechnologieën en strikte protocollen voor klantverificatie. Daarnaast is de communicatie met klanten beveiligd en bieden ze mogelijkheden om zelf beveiligingsinstellingen, zoals tweefactorauthenticatie, te beheren.

Ervaringen

Gebruikerservaringen met de klantenservice van MEXEM variëren. Veel klanten prijzen de snelle reactietijd en de deskundigheid van het ondersteunend personeel. Kritische geluiden wijzen echter soms op de complexiteit van de app en de behoefte aan meer begeleiding voor beginners. Deze gemengde ervaringen benadrukken het belang van voortdurende verbetering en de aanpassing aan de behoeften van alle soorten beleggers.

Onze conclusie

MEXEM biedt een reeks aantrekkelijke functies voor de Belgische belegger, waaronder lage kosten, een breed aanbod aan beleggingsproducten en de mogelijkheid tot fractioneel beleggen. De klantenservice staat klaar om via diverse kanalen te helpen. Mexem is daarmee volgens Beste Brokers een uitstekende keuze. Bekijk zelf MEXEM om te ervaren of deze broker aansluit bij uw beleggingsstrategie en -behoeften. Moge jouw beleggingsreis met MEXEM of elk ander platform zowel leerzaam als vruchtbaar zijn.

Is MeXeM iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van MeXeM
Specificaties
BelegWarrantsOptiesCFD'sAandelenBeleggingsfondsenETF's
Cost categoryAbonnement
HandelGratis Demo AccountStop lossesLimit ordersTrailing stopsTrailing Stop OrderOrderlimiet
LanguageNederlandsEngels
RegulationAFM (Nederland)CySEC (Cyprus)
Security1-staps verificatie2-staps verificatieData encryptie
StortingiDEALBankoverschrijving
SupportTelefoonEmail
ToolsAnalistenrapportenTechnische analyseFondsen keuzetoolPersoonlijke account manager
TypeZelf beleggen
UitbetalingBankoverschrijvingCredit Card
VerificationPaspoort

Gebruikers over MeXeM

MeXeM wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind jij van MeXeM?

Welke beoordeling zou jij MeXeM geven?
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.